Bluesound

Toont alle 12 resultaten

Bluesound

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken.

Bluesound is een product wat als spin off bij NAD hifi in Canada ontwikkeld wordt.

Als ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers die een leven lang in de muziekindustrie hebben gewerkt nemen we met minder dan perfectie geen genoegen. Velen van ons waren er in de jaren ’70 ook al bij, toen we met het inmiddels wereldberoemde NAD pionierden in de hifi. En we streven nog steeds onvermoeibaar een perfecte muziekweergave met innovatieve technologie na. Wij zijn niet het zoveelste computerbedrijf, bij ons gaat het om muziek.

De Achtergrond

Digitale audio begon ooit zoals elke andere nieuwe technologie. Het was opwindend en nieuw – maar ook gelimiteerd en verre van perfect – en natuurlijk sloot de volgende generatie het als nieuwe standaard in de armen. Nu zijn wij dol op technologie, maar we houden nóg meer van muziek. Wat ons betreft was digitaal altijd een beetje onder de maat, dus besloten we de lat een stuk hoger te leggen. Zodat muziekliefhebbers én audiofielen konden horen wat ze sinds het ontstaan van digitale muziekweergave hebben gemist. Want zelfs 16-bit cd’s bevatten nog niet de helft van de muzikale informatie die op de studio-master staat. Kun je nagaan hoe weinig er overblijft bij MP3… Na meer dan 10 jaar gecomprimeerde muziek die uit oordopjes en goedkope Dockjes gesist komt vonden we het welletjes. De draagbare muziekspelers die we allemaal zo geweldig vinden hebben de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd, maar wij werden er niet blij van. Die tijd is echter voorbij, want nu is er 24-bits HD digitale audio.

 299.00

All-in-One

Bluesound Node X

 799.00