Bluesound update naar MQA !

 

 

              MQA nu beschikbaar op Bluesound

BluOS 2.2 Firmware vrijgegeven

 

 

 

 

Bluesound brengt de magische ervaring van studio geluidskwaliteit naar u thuis.

 


Vanaf vandaag,14 1 juni, is MQA (Master Quality Authenticated) beschikbaar op alle Bluesound apparaten via de nieuwe BluOS 2.2 firmware release. Bluesound is zeer vereerd om een team te kunnen vormen met een belangrijke muziekpartner als MQA, en is het eerste draadloze multiroom audiosysteem dat de MQA technologie volledig ondersteunt. Deze techniek maakt het mogelijk om studiokwaliteit audio te leveren in een bestand dat klein genoeg is om te streamen of te downloaden

Sinds haar ontstaan in 2012, is Bluesound voortdurend een drijvende kracht geweest in de industrie en heeft luisteraars geïnspireerd om de magie van klank van studiokwaliteit te ervaren.

De nieuwe BluOS firmware bevat ook de integratie van CALM Radio® in Bluesound, en bezorgt hiermee de gebruikers een advertentievrije toegang tot meer dan 160 internetradio-uitzendingen in een hoge kwaliteit. CALM Radio streamt een  verzameling van rustgevende muziekgenres en vormt een welkome aanvulling tot de groeiende lijst van muziekdiensten beschikbaar op Bluesound.

Alle gebruikers zullen worden gevraagd om te upgraden naar de nieuwe BluOS 2.2 firmware, om de meest recente functies, ten volle te kunnen ervaren. Bij de lancering zal MQA muziek ondersteund worden en beschikbaar zijn op de Android versie van de BluOS app, en de ondersteuning voor  iOS apparaten zal vlug nadien volgen.

In aanvulling op de deze firmware release werkt Bluesound actief samen met MQA om geselecteerde BluOS-voorbereide systemen van zustermerk NAD Electronics in de toekomst te ondersteunen.


Bluesound

Discover #LivingHiFi.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *