Chord-electronics dealer.

Op de markt sinds 1989 en onder leiding van John Franks: een man met ruim 30! jaar ervaring met het ontwikkelen van digitale apparatuur. Wij zijn verguld met dit merk. Past ons als gegoten. Eigenwijs, eigentijds in klank en in looks en met een diepe ervaring in het bouwen van digitale apparatuur.

Alles wat Chord ontwikkelt bouwen ze ook zelf. Geen Chinese invloed. Echt UK-built op hoog niveau. En dan zijn ze ook nog succesvol in wat ze doen. Herkend en erkend door velen onder ons en professioneel gebruikt bij de allergrootsten: BBC, EMI, Abbey Road Studios in Londen, Sony Music Studios New York en Skywalker Sound. Opnieuw willen wij jullie, de luisteraars, dan ook van harte uitnodigen om bij Tune Inn te komen luisteren naar bijvoorbeeld de Qutest of Mojo.

Precies, open transparant en spectaculair zonder ordinair te worden. Wij vinden de Chord echt geweldig. Niet alleen vanwege de uitgewogen techniek, maar  voornamelijk vanwege de klank. De meeste apparatuur de precies klinkt of een hoge resolutie heeft krijgt te maken met verlies aan klankkleur en middengebied. Het is, zoals je wellicht weet, ons streven om muziek te laten horen die natuurlijk klinkt. Zoals bedoeld is bij de master of het concert.

Voor velen een discutabel onderwerp, want wat is dan ‘natuurlijk’? Wij bedoelen, natuurlijke klankkleur, middengebied, timbre en derde harmonische. Dat is wat wij willen horen en dat laat zich meestal niet combineren met een precies geluid of een hoge resolutie. De apparatuur van Chord doet dat wel en dat is geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *