De nieuwe CXN V2 Series 2

Cambridge Audio heeft de CX-serie 2 onthuld, een belangrijke update van zijn CX-assortiment hifi-componenten. De CX Series 2-reeks is beschikbaar vanaf oktober 2019.

In de vijf jaar sinds zijn lancering heeft de originele CX-serie veel lof gekregen voor zijn moderne, digitale aanpak, onberispelijke prestaties, moderne styling en waar voor uw geld; maar terwijl de technologie verder marcheerde, vonden de ingenieurs van Cambridge Audio dat het tijd was voor een vernieuwing van de hardware.

Betreed de CXA61 en CXA81, een paar geïntegreerde versterkers die, hoewel ze de oude CXA60- en CXA80-modellen als uitgangspunt gebruiken, volledig opnieuw zijn bedacht, opnieuw ontworpen en nieuw leven ingeblazen voor 2019. Beide versterkers zetten een nieuw prestatieniveau voor de prijs vast, beide zijn ontworpen om zowel hi-fi-fans als nieuwkomers aan te spreken, om volwaardige hifi tegen een betaalbare prijs het huis binnen te brengen.

De 60 watt per kanaal CXA61 is gebouwd voor opwinding en trekt luisteraars naar het hart van de muziek waar ze van houden. Evenals thuis met beukende stadionrots of verfijnde klassieke muziek, beschikt deze nieuwe geïntegreerde versterker over een breed scala aan digitale en analoge ingangen en verschillende belangrijke wijzigingen ten opzichte van het CXA60-model dat hij vervangt.

De CXA81 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en biedt verschillende nieuwe functies ten opzichte van zijn voorganger de CXA80, waaronder een superieure ESS Sabre ES9016K2M DAC, verbeterde USB-invoer met ondersteuning van 32bit / 384kHz en DSD256 kwaliteit en geïntegreerde aptX HD Bluetooth-ontvanger, waarmee gebruikers kunnen streamen vanaf hun mobiel apparaat rechtstreeks naar de versterker met maximaal 24 kHz 24-bits kwaliteit.

De CX-hardware staat niet alleen in het vernieuwen. De populaire Connect iOS- en Android-app van Cambridge Audio, compatibel met de CXN (V2) en de andere netwerkaudiostreamers van het bedrijf, heeft een belangrijke revisie en rebrand gekregen. De nieuwe Stream Magic-app is vanaf de grond opgebouwd door het interne team van app-ontwikkelaars van Cambridge Audio en biedt soepelere netwerkprestaties, een aanpasbaar Hub-tabblad dat snelle toegang biedt tot de meest gebruikte functies en een verbeterde interface.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *