De nieuwe Rotel 14 serie is binnen.

De nieuwe Rotel series 14 zijn vanaf heden leverbaar. Op een redelijk aantal punten zijn de Rotel

versterkers, streamers en cd spelers opgewaardeerd.  Een aantal modellen zijn nu met een portable telefoon of tablet te benaderen. De tuner – streamer gebruikt de “Play Fi “app. Dit is een besturingssyteem van DTS. Handig want je kan nu diverse merken apparaten combineren in huis.    Vanaf nu leverbaar in zilver en zwart.

 

A14 Geïntegreerde versterker
Het vlaggenschip uit de nieuwe 14 Serie is de A14 geïntegreerde versterker, met meer kracht en meer functionaliteiten dan zijn seriegenoten. De A14 levert 80 Watt per kanaal waarbij beide kanalen worden aangedreven. De versterker is ontworpen om zowel klassieke analoge, als de laatste digitale bronnen zonder compromis te verwerken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de on-board AKM 32 bit/768kHz DAC. Een van de unieke features op deze versterker is de auto-sense met fixed volume mogelijkheid op de optische of coax inputs, ideaal om streamers of een smart tv op aan te sluiten.
Advies verkoopprijs:  €1279

A12 Geïntegreerde versterker
De A12 geïntegreerde versterker biedt dezelfde strakke lijnen en intuïtieve bediening als het A14 vlaggenschip, maar dan met een output van 60 Watt per kanaal RMS in 8 Ohm. De voeding, het hart van deze versterker, bevat door Rotel zelf vervaardigde ringkerntransformators, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van de meest hoogwaardige leveranciers. Het resultaat is een uiterst robuuste voeding die zorgt voor controle van zwaardere luidsprekers. Net zoals de A14 beschikt de A12 over de auto-sense mogelijkheid op de digitale ingangen.
Advies verkoopprijs:  € 979

A10 Geïntegreerde versterker
De A10 is het ‘instapmodel’ geïntegreerde versterker uit Rotels 14 Serie en combineert een prachtig klassiek analoog Rotel design met een output van 40 Watt per kanaal. Zelfs als instapmodel profiteert de A10 van door Rotel zelf vervaardigde ringkerntransformators en biedt de versterker diverse aansluitingen voor uiteenlopende bronnen, waaronder een 3.5mm mini jack voor bijvoorbeeld Apple iOS apparaten of andere mediaspelers, CD input en zelfs een MM phono input, voor het geval dat u uw muziek het liefste via authentieke LP’s wilt luisteren.
Advies verkoopprijs: € 479

CD14 CD-Speler
Het ontwerp van de CD14 begint met een zorgvuldig ontworpen voeding die zorgt voor een schone spanning en stroom voor zowel de zowel digitale als analoge circuits. De speler biedt dezelfde strakke vormgeving en intuïtieve bediening als de andere modellen uit de 14 Serie en zorgt dankzij hoogwaardige technologie dat u zelfs de kleinste muzikale details uit een opname zult horen.
Advies verkoopprijs: €679

T14 Streaming Play-Fi Tuner
Tuners zijn in de laatste tien jaar drastisch veranderd. De T14 streaming Play-fi tuner gaat met z’n tijd mee en kan niet alleen analoge FM en Digital Audio Broadcast (DAB+) stations ontvangen, maar geeft u ook de mogelijkheid om een groot aanbod aan digitale streaming diensten te beluisteren. Muziek streaming wordt in de T14 verwerkt door DTS Play-Fi®, een technologie voor audio-streaming vanuit één makkelijke App waarmee u direct alle streaming diensten zoals Spotify, Tidal etc kunt afspelen. De technologie staat bekend om z’n lossless audiotransmissie, in combinatie met multi-room, multi-zone en multi-user opties.
Advies verkoopprijs:  €849

T11 FM, DAB, DAB+ Tuner
De T11 FM/DAB tuner biedt een schat aan luisteropties met eenvoudige toegang tot zowel analoge FM-stations als Digital Audio Broadcasts (DAB+). Net als bij alle andere componenten van Rotel, hebben de ingenieurs ook hier veel aandacht besteed aan de voeding. Zodoende ontvangen alle kritieke componenten in het circuit een stabiele spanning en stroom voor de best mogelijke geluidskwaliteit.
Advies verkoopprijs:  €399 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *