Lindemann musicbook:

Demodagen op 30 – 31 oktober en koopzondag 1 november.

Laat even via ons contactformulier weten als je wilt komen luisteren: dit

i.v.m. de planning in onze luisterruimte !

The SOURCE en POWER 1000 combinatie op de luisterdagen bij Tune Inn deze maand.

In 2019 is Lindemann uitgekomen met de musicbook SOURCE en POWER componenten en hebben ze de lat voor de concurrentie wel ERG hoog gelegd…

  • musicbook:SOURCE – Naast een compleet gereviseerde D/A omzetting met de befaamde upsampling van alle digitale signalen naar DSD en de ingebouwde MM phonotrap, biedt de musicbook:SOURCE nog iets extra’s: het Lindemann ‘Streaming 4.0’ platform voor het afspelen van studio master resolutie bestanden, Roon ondersteuning en vijf verschillende streaming diensten. De iOS en Android App behoort tot de meest stabiele en eenvoudigste op de markt. Een volledig gebalanceerd opgebouwde analoge voorversterker met superieure volumeregeling houdt je analoge signalen analoog en DSD echt DSD. Een hoofdtelefoonuitgang van zeer hoge kwaliteit stuurt zelfs de moeilijkste hoofdtelefoons aan. Door een USB CD/DVD-drive aan te sluiten op de SOURCE, kunnen ook CD’s in ultieme kwaliteit worden geupsampled en beluisterd.
  • musicbook:POWER – De musicbook:POWER 500/1000 N-CORE eindversterkers maken hun naam waar met respectievelijk een vermogen van 2x 250 en 2x 500 W en blijven 100% stabiel bij alle belastingen. Ze kunnen zowel in een stereo als bi-amp modus worden gebruikt. In bi-amp kan het laagniveau apart worden bijgeregeld.

Alle musicbook behuizingen zijn gefreesd uit een solide blok aluminium, wat de componenten een zeer luxe uiterlijk geeft. Met ‘State-of-the-Art’ prestaties in een zo klein mogelijke behuizing blijft er zo nog maar weinig te wensen over!

Prijs: musicbook source € 3280.-

Prijs: musicbook power 1000 € 3280.- ( eventueel power 500 € 2480.- )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *