NAD M10 demo-dagen.

Op 4-5 en 6 juni hebben we de compacte NAD all in one op demo.

Staat speelklaar met de DALI Rubikons. Compact formaat , alles aan boord.

BLUOS STREAMING AMPLIFIER

BluOS MAAKT DE M10 IETS SPECIAAL

BluOS is het meest geavanceerde netwerkstreaming- en multiroom-besturingssysteem dat beschikbaar is. BluOS maakt deel uit van een groeiend ecosysteem van compatibele producten en integreert hardware en software op een stevige manier voor een onverslaanbare gebruikerservaring. Het enige draadloze systeem met meerdere kamers met hoge resolutie dat vandaag beschikbaar is, ondersteunt de nieuwe standaard voor streaming met hoge resolutie, Master Quality Authenticated (MQA). Met ondersteuning voor meer dan 15 gratis en betaalde abonnementsdiensten en ondersteuning van lokaal opgeslagen muziekbibliotheken, maakt BluOS de M10 ongelooflijk veelzijdig. Het toevoegen van extra kamers is eenvoudig en betaalbaar met de all-in-one luidsprekers van Bluesound, of u kunt hoogwaardige componenten van NAD, DALI en anderen toevoegen voor een geweldig geluid in uw hele huis.

BEGRIP ELEGANTIE

Met Industrial Design van het bekroonde designbureau DF-ID neemt de M10 een minimalistisch thema naar een nieuw niveau van elegantie. De slanke proporties worden versterkt door authentieke materialen zoals massief geborsteld aluminium en glad glas. Volledig bedienbaar via een Wi-Fi-verbinding met de BluOS-app, hoef je de M10 nooit aan te raken om naar je favoriete nummers te luisteren. Terwijl u de M10 nadert, verschijnt het aanraakscherm met een hoge resolutie wanneer de afbeelding verandert van ‘now playing’ in ‘control panel’, waardoor veel bewerkingen rechtstreeks vanaf het voorpaneel kunnen worden uitgevoerd zonder een app te openen. Het laat ook zien wat er momenteel wordt afgespeeld en wat er in de speelwachtrij staat te gebeuren.

ONGEMAAKTE PRESTATIES

De M10 maakt gebruik van NAD’s meest geavanceerde Masters Series-technologie om een sonische uitvoering te creëren die ongeëvenaard is. HybridDigital-versterking met de opmerkelijke HUXX nCore-versterkingsfase biedt ultramoderne prestaties en de mogelijkheid om elke luidspreker te besturen. Zeer efficiënt en opmerkelijk krachtig, de M10 kan zelfs de subtielste muzikale details weergeven met levendig realisme. Moeiteloze dynamiek en volledige afwezigheid van elektronische ruis zijn kenmerken van deze geavanceerde technologie.

GEMAKKELIJKE SLIMME HUISINTEGRATIE

We hebben veel moeite gedaan om de M10 volledig compatibel te maken met de toonaangevende smart home-systemen van bedrijven zoals Apple, Crestron, Control4, Lutron en vele anderen. Dit betekent dat je naast je verlichting, tinten, HVAC en beveiliging, je BluOS multikamer-muzieksysteem naadloos kunt besturen via een gemeenschappelijke interface. Al onze integraties zijn gecertificeerd voor een betrouwbare werking. We hebben ook aangepaste BluOS-apps voor iOS- en Android-mobiele apparaten en tablets, evenals desktopbesturing van Windows en Apple OS.

HANDEN- GRATIS STEMBEHEER

Voeg de BluOS Voice Ervaring binnen de Amazon Alexa of Google Assistant app en genieten handsfree voice controle van persoonlijke muziek collecties, streaming diensten en meer met behulp van een lijst van eenvoudige gestroomlijnd commando’s. Met behulp van een echo of Google Huis apparaat kunt u vragen Alexa of Google Assistant tot play songs van uw plaatselijke bibliotheek, in de rij staan opgeslagen afspeellijsten, passen de geluid in verschillende kamers, of vragen wat er wordt afgespeeld in de Kitchen. Wil je tot proberen uit ? Geen probleem. Download de Amazon Alexa of Google Assistant app, activeert de vaardigheid, tap de tekstballon in de onderste lade van de Amazon Alexa app en Say Anything van de lijst van commando’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *