Naim Muso wood edition.

Nairn Audio is verheugd om een nieuwe versie aan te kondingen van de reeds succesvolle en veelvuldig bekroonde Mu-so 2e Generatie draadloze luidspreker. De nieuwe Wood

Edition zal verkrijgbaar worden naast het huidige model en geeft potentiele kopers de Mu- so te kiezen die past bij hun interieur en smaak.

Mu-so Wood Edition is verpakt in duurzaam Ayous hardhout, bewerkt en gelakt door experts waardoor het de uitstraling krijgt van lichtgekleurd Eiken. Het iconische koellichaam op de achterzijde heeft een nieuwe geanodiseerde aluminium afwerking. Ook het front is aangepast aan het uiterlijk met een neutrale kleurstelling van lichtgeweven stof.

‘Het mengen van geweldige prestaties, tijdloos design en de nieuwe luxieuze afwerking maakt van Mo-so Wood Edition een metgezel die zich naadloos laat integreren met klassieke en hedendaagse interieurs, aldus Nairn’s Product Manager, Stuart Brown’

Mu-so Wood Edition brengt ongekende mogelijkheden als het gaat om draadloos gebruiksgemak. Maak connectie via je de Nairn App of direct vanuit je favoriete streamingdienst. We hebben de verbinding met Spotify Connect, TIDAL en Qobuz al voor je geintegreerd. Via Chromecast built-in heb je toegang tot nog veel meer diensten zoals Deezer en Google Play inclusief Google Assistant compatibiliteit.

Tune Inn heeft de Wood editon op voorraad: maak een afspraak om de Muso te beluisteren, of bestel hem!

Naim Muso heeft een winkelprijs van € 1799.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *