Naim New Classic 200 series

Set is nu te beluisteren in Alkmaar.

P R E S S R E L E A S E
J A N U A R I 2 0 2 3
Liefhebber van Vinyl? De NSC 222 heeft een geïntegreerde MM Phono voorversterker. Fan van hoofdtelefoons? De NSC 222 maakt gebruik van Naim’s allerlaatste hoofdtelefoon technologie zoals al eerder gebruikt in de prijswinnende Uniti Atom Headphone Edition voor een sublieme solo luister ervaring. Alle informatie over je favoriete artiest is duidelijk zichtbaar op het grote en haarscherpe 5,5” kleurenscherm. Bediening is gemakkelijk via de Focal & Naim App, de slimme Zigbee afstandsbediening op RF en via de NSC 222 zelf: De verlichte volumeknop maakt vraagt om aanraking.
NAP 250 – DE ICONISCHE EINDVERSTERKER: TERUG EN BETER DAN OOIT Breng de prestaties van je luisprekers – en muziek – naar nieuwe hoogtes, paar de NSC 222 met zijn perfecte partner: De NAP 250 Eindversterker. Een audioproduct met een legendarische status, onafgebroken in productie sinds 1975. Voorzien van technologie uit Naim’s Top-of-the-line Statement Versterker, krijgt deze 6e generatie meer kracht, betere prestaties en een flexibelere inzetbaarheid in diverse audiosystemen. De nieuwe NAP 250 is een 100W per kanaal dual-model design, met volledige kracht regeling. Het ontwerp is bestand tegen elk feestje in huis: De koelribben aan weerszijden en actieve koeling zorgen ervoor dat de versterker koel blijft onder alle omstandigheden. Andere nieuwigheden zijn de gebalanceerde XLR verbindingen en een nieuw ontwerp om ongewenste inductie tussen de luidsprekeruitgangen tegen te gaan.
NPX 300 – HAAL NOG MEER UIT JE SYSTEEM EN UPGRADE JE PRESTATIES. Breng je muzikale ervaring naar het hoogste niveau met de NPX 300 voeding: Een overduidelijke upgrade voor de NSC 222 streaming voorversterker. Door de ingebouwde voeding van de NSC 222 uit te schakelen daalt het noise niveau en blijft er meer muziek over – daarnaast profiteer je van superieure, schone en nauwkeurig geregelde voeding.
MEER INFORMATIE _
Retailprijzen NSC 222 – 7000 Euro incl. btw NAP 250 – 7000 Euro incl. btw NPX 300 – 7000 Euro incl. btw

NSC 222 – DE STREAMING VOORVERSTERKER VAN SUPERLATIEVEN Start je NEW CLASSIC muzikale reis


Link naar Hifi.nl

https://hifi.nl/artikel/31903/Naim-Audio-New-Classic-NSC-222,-NAP-250-en-NPX-300-aangekondigd-op-CES-2023.html


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *