Nieuw binnen van NAD: de T777v3

Eindelijk leverbaar de NAD T777-v3.

Details

Met de NAD T777 v3 AV receiver  heeft je perfect geluid in zowel stereo als meerkanaals resolutie. Deze uitgebreide NAD home cinema versterker biedt meer dan voldoende aansluitmogelijkheden, Dolby Atmos en natuurlijk Bluesound multiroom streaming. En dankzij Dirac akoestiekcorrectie wordt de weergave geoptimaliseerd aan je eigen woonkamer.

NAD T777 v3 AV receiver: compleet.

Natuurlijk bezit deze NAD receiver de nieuwste decoders, diverse aansluitmogelijkheden voor beeld- en geluidsbronnen en natuurlijk kan de receiver ook 4K Ultra HD video doorgeven. Er staan zes HDMI ingangen en twee HDMI uitgangen tot uw beschikking. En naast de vier digitale ingangen bezit de T77 v3 ook diverse analoge ingangen, waaronder een 7.1-kanaals aansluiting. De zeven interne eindversterkers leveren een echt vermogen van 80 Watt per kanaal, terwijl het maximum vermogen 160 Watt aan 8 Ohm weerstand bedraagt. in 4 Ohm is dat vermogen zelfs 260 Watt.

Blu Os streaming van Bluesound aan boord.

De NAD T777 v3 AV versterker is voorzien van BluOS streaming. Het bekende Bluesound platform, waarmee u audio met een hoge resolutie (inclusief MQA-bestanden, ondersteuning van alle populaire streamingdiensten en muziek vanuit uw eigen netwerk) af kunt spelen met alleen maar een smartphone of tablet in de hand. Streaming audio, internetradio, multi-room audio en perfecte weergave waren nog nooit zo makkelijk.

Dolby Atmos; hoe u het wenst!

Geniet met de NAD T777 v3 AV versterker van echt surroundgeluid. Met de interne eindversterkers kunt u een 5.1.2-setup maken en met optionele eindversterkers breidt u dit eenvoudig uit naar een geweldige 7.1.4 opstelling. Of u gebruikt deze aansluitingen voor het toevoegen van maximaal drie extra zones, voor geluidsweergave in andere ruimtes.Hoe dan ook, de NAD T777v3 biedt legio mogelijkheden voor optimaal bioscoopgenot in huis en kan zelfs in een domotica-oplossing worden geïntegreerd.

NAD T777 v3 en Dirac Live: perfecte weergave

Ook de NAD T777v3 is uitgerust met DIRAC Live Room Correction software, het uiterst geavanceerde digitale akoestische ruimtecorrectiesysteem. DIRAC Live meet de akoestische prestaties van het systeem binnen de luisterruimte, optimaliseert het niveau van de weergave en brengt de meest transparant mogelijke geluidsreproductie. De T777v3 is uitgerust met de Lite versie, met de optie voor de puristische luisteraar om te upgraden naar de volledige versie (DIRAC Live Full). De netwerkverbinding via de UTP aansluiting maakt het voor de T777v3 ook mogelijk om toekomstige firmware updates automatisch te ontvangen. Zo kan bijvoorbeeld de DIRAC Live software langs deze weg binnengehaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *