Nieuw bij Moon: Neo mind module – streamer.

 

Mind staat voor Moon intelligent Network Device. Dat is eigenlijk wat deze nieuwe streamer is.

Bij Moon is de voeding tegenwoordig ingebouwd in de behuizing: we kunnen er nu een ge-upgrade stroomkabel op gaan gebruiken. De Moon mind is tevens bluetooth te  benaderen , en ondersteund ook Aptx  ( hogere resolutie bluetooth ).

Qua bediening werkt de mind app uitstekend; je bladert simpel door de enorme muziekbibliotheek, en blijf je op de hoogte van de achtergronden van de artiesten!

 

De streamer  wordt gekoppeld  aan een losse Dac.  UPnP en DLNA (1.5) compatibel ,  ook te gebruiken met diverse online muziekdiensten. Waaronder bijvoorbeeld TuneIn ( en Tidal natuurlijk ) waarmee u toegang krijgt tot internetradio. De Neo MiND bedient u comfortabel via een app op de smartphone. Koppelen van datzelfde apparaat via Bluetooth aptX maakt streamen vanaf portable apparate in relatief hoge geluidskwaliteit mogelijk.

FLAC en de rest

Natuurlijk kan de nieuwe Moon overweg met zo ongeveer elk gangbaar audioformaat, waaronder FLAC, FLAC HD en meer. De maximaal haalbare kwaliteit bedraagt 24 bit / 192 kHz. De MiND beschikt over een digitale uitgang (via Toslink, SPDIF, AES/EBU) waarop u elke DAC aan kunt sluiten.

De streamer is voorizen van led indicatie aan de voorzijde; je ziet hier de resulutie van de afgespeelde muziek. Ook handig is de bijgeleverde afstandsbediening , voor basisbediening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *