Primeur: Dynaudio Evoke series.

Luidsprekers worden op AZ beurs in maart geintroduceerd, maar nu al te beluisteren in Alkmaar!
De Dynaudio Evoke-serie, bestaande uit vijf passieve modellen, is een vanaf de basis volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde serie, en biedt geavanceerde technologieën die rechtstreeks zijn overgenomen uit de Contour- en de eveneens nieuwe Confidence series, die een maandje geleden op het Benelux-toneel verschenen.

De Evoke serie bestaat uit twee compacte luidsprekers (Evoke 10, foto boven in wit, en Evoke 20), twee vloerstaande luidsprekers (Evoke 30 en Evoke 50, laatstgenoemde rechts afgebeeld in walnoot) en een speciale center-speaker (Evoke 25C), zodat met de serie ook een volledige thuisbioscoop samengesteld kan worden.
De Evoke werd ontwikkeld door de experts van Dynaudio Labs, de moderne R&D-faciliteit van Dynaudio in Skanderborg, Denemarken, waar het team onder meer kan bouwen op de indrukwekkende Jupiter meetfaciliteit. In de nieuwe serie treffen we daarom onder meer het debuut van de geheel nieuwe Cerotar-tweeter, een ontwerp gebaseerd op Dynaudio’s Esotar Forty anniversary-tweeter en de machtige Esotar3 uit de nieuwe Confidence serie.
Evoke 10 € 1399 set – Evoke 20 € 1999.- set -Evoke 30 € 3199.-set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *