Sonus Faber Chameleon

Sonus Faber luidsprekers staan bekend om hun fraaie lijnen en fenomenale afwerking. Luidsprekers die moeiteloos integreren in ieder interieur. Maar waar kwaliteit tijdloos is, kunnen smaken verschillen en stijlen veranderen. Dus waarom zou je jezelf beperken tot één kleur? Sonus Faber’s nieuwe Chameleon collectie is hierop het antwoord. Met verwisselbare zijpanelen in zes verschillende kleuren past de Sonus Faber Chameleon zich moeiteloos aan naar iedere smaak of interieur. En dat is nog maar het begin want uiteindelijk zijn vele kleuren mogelijk…

De in Italië met de hand vervaardigde Chameleon collectie bestaat uit drie modellen, een compacte Bookshelf, de krachtige vloerstaande Tower en een Center. Alle modellen zijn rondom gehuld in zwart leer dat samen met de aluminium accenten voor een luxe uitstraling zorgt. De zijpanelen liggen verzonken in de luidspreker en laten zich in een handomdraai verwisselen. Met zes verschillende kleuren is er altijd een uitvoering die bij je past. Verandert je smaak of verplaats je je luidspreker dan kleurt de Chameleon dankzij de los leverbare zijpanelen moeiteloos met je mee. Uniek in deze prijsklasse.

Maar de Sonus Faber Chameleon is veel meer dan een flexibele designluidspreker. De door Sonus Faber ontwikkelde luidsprekerunits zijn specifiek voor de Chameleon collectie ontworpen en verlenen de fraaie modellen een krachtige sound, rijk aan detail en emotie. Van een compacte kamer tot riante living, voor stereo of surround, van modern interieur tot klassiek – de Chameleon past zich aan.

Prijzen Sonus Faber Chameleon

Luidsprekers inclusief zijpanelen in kleur naar keuze (per stuk)
Chameleon Bookshelf € 499
Chameleon Tower € 1.125
Chameleon Center € 579

Losse zijpanelen (per luidspreker)
Chameleon Bookshelf € 99
Chameleon Tower € 219
Chameleon Center € 59